Camper verzekering

Camper verzekering

6 februari 2017 0 Door Anita

Ben jij iemand die heel graag op vakantie gaat en ervan houdt om in uw camper te reizen? Indien wel, dan is deze artikel bestemd voor u! Wij gaan het vandaag met u hebben over het volgende: Wat is een camper, welke verzekeringen kun je kiezen en hoe je kunt besparen op je camper verzekering.

Wat is een camper? 

Een camper kent men ook met de volgende namen: zwerfauto, kampeerauto of de rijdende huis. De laatste benaming vertelt het allemaal. Een auto die je overal kan meenemen en ook tevens je verblijf optie biedt voor korte en lange afstanden. Je kunt koken, slapen eten, bijna van alles erin doen wat u normaal in uw huis zou kunnen doen.

Welke verzekeringen kun je kiezen?

Bij het verzekeren van je camper kun je 2 kanten op gaan. Die zijn namelijk de Wa-verzekering + beperkt casco en de andere is de Wa verzekering + volledig casco. Bij de eerste type verzekering wordt schade gedekt die ontstaat zijn gevolgd door brand, diefstal, ruitbreuk, storm, natuurrampen en botsingen met dieren. De andere verzekering daar in tegen biedt naast dit alles ook een dekking wanneer je een schade hebt opgelopen door je eigen schuld.

Hoe kun je besparen op je camper verzekering?

Beveilig uw auto alvast, die kan voor kortingen zorgen bij de verzekeraars. Naast beveiliging kunt u ook de simpele en kleine claims zelf betalen en het belangrijkste is dat u voor het verzekeren eerst gaat vergelijken en kijken welke verzekeraar het beste is voor u.

U heeft het allemaal gelezen heel veel informatie die u aardig op weg kunnen gaan helpen bij het verzekeren van uw camper, doe het maar gauw en gaat u maar lekker genieten van uw vakantie in uw comfortabele camper.