De toegevoegde waarde van Bilstein

17 augustus 2018 0 Door Brian15

Ik ben al een tijdje op zoek naar een set nieuwe schokdempers voor mijn voertuig. Dit om functionele en esthetische redenen. Mij is verteld dat top of the game, dat zijn Bilstein schokdempers. Het neusje van de zalm op schokdemper gebied. Worden zelfs ingezet bij races op de N├╝rnberg ring. Wereldklasse schokdempers. En verrassend betaalbaar als je kijkt bij de juiste winkels.

Dat is dus een punt je moet wel een goede leverancier vinden. Dus ik ging zoeken op het internet. Op het internet vind je soms de beste nou eigenlijk meestal de beste deals. Hier in de stad ben ik ook nog langs geweest bij een paar garages maar allemaal peperduur. Dus beter om online te bestellen. Al snel vond ik op Google een shop genaamd Extreme-Carstyling. Met een enorm uitgebreid Bilstein aanbod, ik vond hier o.a. B16, PSS9, B6, B4. Goed om te weten voor al onze Anglo-Dutch vrienden, ze hebben recent ook een vestiging geopend in de UK, dus voor alle Nederlanders die verkast zijn naar GB of gewoon de Britten zelf die dit artikel misschien lezen omdat ze een woordje Nederland kunnen lezen zie hier: Extreme-Carstyling.co.uk. Enfin, laten we hopen dat er niet al te veel gezeik zal zijn met de Brexit perikelen.

Nou ik heb de Bilstein schokdempers nu al een maand of twee. Ik ben er uitermate tevreden over. Sterker nog mijn verwachtingen overtreft. Het zijn echt klasse schokdempers of zoals Jan Boskamp altijd zelf Werelds! Ik kan dit dus iedereen van harte aanbevelen, want schokdempers zijn toch wel fundamenteel een van de belangrijkste onderdelen van de auto naar mijn bescheiden mening. Daar kun je beter niet op besparen en dus opteren voor kwalitatief de beste merken, en op Bilstein, de Duitse degelijkheid zelve kun je altijd vertrouwen, want Bilstein schokdempers falen nimmer.