Glans witte Awax Fashion jethelm

22 oktober 2018 0 Door Brian15

Tegenwoordig dragen we scooterhelmen niet alleen meer voor de veiligheid, maar willen we er ook zo goed mogelijk uit zien. Bij het kopen van een helm let je dan ook niet alleen meer op de specificaties van de helm met betrekking tot de bescherming en veiligheid, maar laat je je vooral leiden door de uitstraling en de looks van de helm. Gelukkig denken de helmen fabrikanten hierin mee en worden er steeds mooiere helmen geproduceerd, die naast de mooie uitstraling ook voldoen aan de nieuwste veiligheidsnormen. De glans witte Awax Fashion jethelm is hier een praktisch voorbeeld van.

Prachtige jethelm met ultiem comfort

De Awax Fashion betovert je bij het zien van de helm. Een prachtige witte glanzende buitenschaal lacht je toe. De design print die over de hele helm loopt en in het grijszilver de tekst ‘Fashion’ weergeeft maakt de helm nog mooier en geeft de helm een strakke uitstraling. De vormgeving van de helm is behoorlijk retro klassiek, wat vooral terug te zien is in de leren rand om de helm met de witte stiksel afwerkingen en het bollende brilvormige krasvrije vizier. De helm is niet alleen prachtig om te zien maar is ook zeer comfortabel. Iedereen die de helm op zet is direct verkocht, door de prettige pasvorm van de helm. Het materiaal van de schelp van de helm is behoorlijk licht in gewicht en de binnenvoering is zeer zacht en comfortabel, wat zorgt voor een ultieme pasvorm.

Onze favoriet: scooteronderdelenshop.com/accessoires/helmen/jet/

Veilig en betrouwbare Awax helm

Awax is een behoorlijk grote naam in de helmen wereld en je zult de naam ook ongetwijfeld vaker zijn tegengekomen in je zoektocht naar een nieuwe helm. Voordeel van de meeste grote merken, is dat ze een betrouwbare reputatie hebben die ze absoluut niet willen verliezen en er daarom altijd voor zorgen dat ze voldoen aan de meest recente veiligheidsnormen. Dit is dan ook een van de redenen dat de Awax Fashion is uitgerust met een ECE-certificaat en niet alleen op de scooter, maar ook op de motor gedragen mag worden.

Uitgelicht: scooteronderdelenshop.com/accessoires/helmen/

De veiligheidssluiting is in lengte verstelbaar en zorgt ervoor dat de helm ongeacht de snelheid en windweerstand niet beweegt op het hoofd tijdens het rijden. Bovendien is de sluiting voorzien van een extra beschermstuk, die voorkomt dat de sluiting over de kin heen schuurt en irritatie veroorzaakt. De glans witte Awax Fashion jethelm is beschikbaar vanaf maat S tot en met maat XL.